Львів'яни масово їздять стоячи в маршрутках. Про це на своїй сторінці, розповіла користувачка соцмережі Facebook Юліана Стефанівна Лущик .

Жінка повідомила, що раніше на неї викликали наряд поліції за те, що вона стояла в маршрутці. Однак на наступний день вона побачила, що багато львів'ян вільно займають стоячі місця в громадському транспорті.

"Як вам таке? Вчора пропустивши 2 маршрутки села посвідченю 2 - му стоячим і на мене викликали наряд поліції, а сьогодні просто жесть. Де справедливість?" - написала жінка.

Повідомлення Юліани Лущик, скріншот: Facebook

До публікації вона додала декілька відео, де зняла, що відбувається в маршрутці під час руху. На них можна помітити, що маршрутка забита стоячими пасажирами, при цьому є і пасажири, які перебувають у салоні без захисних масок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Переповнена маршрутка у Львові, кадр з відео: Facebook Юліана Лущик

Користувачі мережі не могли пройти повз такої публікації і залишили свою думку в коментарях. Деякі розкритикували неоднозначну ситуацію з громадським транспортом під час карантину, але знайшлися й ті, хто висловив невдоволення на адресу жінки з приводу зйомки в транспорті.

"Це типу жарт такий? Б*ба яка відмовилася в Масці їхати.... і на неї викликали наряд скаржиться на багато людей в транспорті...", "Навіщо ви знімаєте людей без їх згоди? Знімайте себе. У чому ваші претензії? Що водій бере стоячих? Так ви ж самі зайшли стояти, треба було не заходити тоді. До чого це все..", "Коли людина заходить в повну маршрутку у неї притензій немає тому що їй ПОТРІБНО, через певний період, коли людина займає сидяче місце у неї автоматично з'являються претензії до водія, що він дозволяє заходити більше людей, ніж дозволено, і до пасажирів, які заходять і стоять, і ця історія повторюється по колу. Бачите наповнену маршрутку незаходьте туди і не буде у Вас нарікань", "Пора, зробити безкоштовний громадський транспорт, і всі питання будуть зняті.", "Це просто жах з цими доїздами. Люди з роботи не можуть дістатися. У п'ятницю добиралася 2 години. з роботи, поки не приїхали машиною не забрали. Маршрутки тупо не зупинялися тому що були всі сидячі. Що далі ? Робота є а чим добиратися. Як зарплата мінімальна !!! А на дорогу туди і назад 50 грн." - написали користувачі в коментарях.

Коментарі до повідомлення Юліани Лущик, скріншот: Facebook

Коментарі до повідомлення Юліани Лущик, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що в Дніпрі осатанілі пенсіонери надавали дівчині ляпасів в маршрутці.

Як повідомляв портал "Знай.uа" київські мафіозі захопили маршрутки.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі маршрутник викинув "голого" пасажира на вулицю.