У Львові у лісопарку місцевий чоловік сексуально домагався дівчину, яка відпочивала у парку.

Про це повідомляє інформаційний портал Варта-1.

Так, стало відомо, що у четвер, 16 липня в одному з парків Львова у Сихівському районі стався неприємний інцидент. До молодої дівчини, яка посеред білого дня відпочивала у парку домагався незнайомий чоловік.

Незнайомець підійшов до дівчини просто коли вона засмагала, а коли та намагався закричати, щоб покликати на допомогу, він затулив їй рота рукою.

Скріншот


“Сьогодні мене ледь не зґвалтували. І це сталося на галявині в Сихівському парку. Я прийшла засмагати, була на той момент одна. І в той момент відчула, як до мене хтось підбирається. Цей чоловік закрив мені рукою обличчя, рота, коли я кричала. Коли я намагалася відбитися від нього як могла, сказав, щоб я не кричала, він лише помастурбує.” – розповіла дівчина.

Після цього чоловік перестав чіпати молоду львів'янку. Дівчина каже, що їй пощастило, що її не зґвалтував. По даному факту молода дівчина написала вже заяву в поліцію, вона припускає, що цей чоловік може жити або працювати у цьому районі.

При цьому за словами потерпілої, чоловік виглядав пристойно, чистий, охайно добре вдягнутий.

“Але психологічно він точно не здоровий, якщо він себе так поводить. У нього навіть обручка була, золотий ланцюг з хрестом..” – додала вона.

Дівчина закликала жінок не мовчати про подібні випадки, щоб зловмисники не відчували безкарність. До того ж дівчина закликала не знаходитися самим у малолюдних місцях, щоб не стати жертвою маніяка.

Зазначимо, що львівські правоохоронці підтвердили факт написання заяви львів’янкою щодо цього випадку. По даному факту поліціянти відкрили кримінальне провадження за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження). Наразі триває досудове розслідування.

Варто нагадати, що у Львові поліцейські затримали підозрюваного у сексуальному насильстві. Правоохоронці шукають докази того, що конкретний чоловік напав на 20-річну дівчину, погрожував їй розправою, зґвалтував і пограбував.

Також повідомлялося, що на Львівщині 18-річний хлопець зґвалтував 12-річного хлопчика і може піти від відповідальності. Батьки постраждалої дитини кажуть, що такий перебіг подій можливий, так як батьки підозрюваного – впливові бізнесмени.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно повідомлялося, що у Києві невідомий скоїв насильство над молодою студенткою прямо у неї в кімнаті. Він увірвався в приміщення і погрожував їй ножем і спробував здійснити насильство.