У Львові сина бізнесменів запідозрили у зґвалтуванні 12-річного, на захист встали п'ять адвокатів.

Про це повідомляє інформаційний портал OBOZREVATEL.

Так, стало відомо, що у Львові 18-річного сина місцевих підприємців підозрюють у зґвалтуванні 12-річного хлопчика. Батьки дитини побоюються, що через впливових батьків кривдника він може вийти сухим їх води.

Ця моторошна історія трапилася 18 червня цього року. Тоді хлопчик гуляв з друзями, але раптом до них підійшов молодий хлопець. Він попросив допомогти витягти йому мопед, і хлопчик пішов за ним. Але раптово хлопець схопив дитину і затягнув до хати. Він спробував вибратися, але у нього це не вийшло.

Підозрюваний на суді Національна поліція


У той же час батьки вже кинулися на пошуки сина. Друзі хлопця розповіли, що сталося і вони відразу ж повідомили про це в поліцію. Завдяки тому, що діти сфотографували зловмисника правоохоронцям вдалося швидко знайти і затримати його.

Батьки постраждалого кажуть, що сторона підозрюваного у зґвалтуванні вже найняла п'ять адвокатів ще на етапі затримання. Тому і батькам хлопчика довелося звернутися за допомогою до юристів.

У соціальних мережах повідомляють, що цей підозрюваний виявився сином місцевих бізнесменів. Його батько нібито є дилером по продажу ковбас відомої на заході України торгової марки, володіє декількома точками, де продають м'ясні вироби, однак ФОП оформив на дружину. Крім того, вона ще володіє бутиками в центрі Львова.

Підозрюваного в цьому злочині, якщо вина буде доведена, загрожує до 15 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом копи зґвалтували дівчину-свідка

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , "перевертня в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої, віддали під суд

Також Знай.ua писав, поліцейські знущалися над дітьми в українському притулку