На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся додому.

Про це у соціальній мережі фейсбук написала Олена Стасів.

Так, на Львівщині у селі Братковичі Городоцького району розшукують безвісти зниклого Шніцар Михайла 1988 року народження. Відомо, що він вийшов з дому у понеділок, 13 липня близько 20:30 та не повернувся додому. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон чоловіка відімкнений.

Шніцар Михайло


Рідні, батьки та друзі вже почали самостійно шукати чоловіка на прилеглих територіях біля села Братковичі Городоцького району. Також вони звернулися за допомогою до правоохоронців.

Уважно придивіться до фотографії якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або ж за номером телефону 0972256442. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нещодавно, неповнолітній хлопець з Львівщини втік із дому, щоб захищати Україну від окупантів. 17-річний мешканець Пустомитівського району Денис Лагодич утік із дому, щоб захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Ще 13 липня, до правоохоронців звернувся батько 17-річного хлопця. Чоловік повідомив, що напередодні, близько 22:00, хлопець пішов із дому, після чого зв’язок із ним був утрачений. Поліціянтам вдалося розшукати юнака в зоні проведення ООС — на блокпосту біля міста Слов’янськ, Донецької області.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу: "Куди вони всі йдуть?"

За даними правоохоронців, неповнолітній Басюк Аліні – лише 14 років. Удень 10 липня дівчинка залишила місце свого проживання в селищі Дівички, на вулиці Артилеристів, 1, та до цього часу не повернулася.

Як повідомляв Знай.uа, під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і зник: "Втратив пам'ять після смерті дружини…"

Також Знай.uа писав, що під Харковом пропав молодий атлет - батьки хлопця благають про допомогу Валерій Іванович Бойко 2000 року народження пішов з дому 6 червня і до теперішнього часу його місцезнаходження не відомо.