Неповнолітній хлопець з Львівщини втік із дому, щоб захищати Україну від окупантів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Так, стало відомо що у Львівській області 17-річний мешканець Пустомитівського району Денис Лагодич утік із дому, щоб захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Поліціянтам вдалося розшукати юнака в зоні проведення ООС — на блокпосту біля міста Слов’янськ, Донецької області.

Ще 13 липня, до правоохоронців звернувся батько 17-річного хлопця. Чоловік повідомив, що напередодні, близько 22:00, хлопець пішов із дому, після чого зв’язок із ним був утрачений.

Фото Національної поліції


Правоохоронці негайно оголосили неповнолітнього в розшук, до якого було задіяно співробітників ювенальної превенції, дільничні офіцери поліції, оперативники та співробітники інших служб і підрозділів поліції Львівщини. Орієнтування на безвісно зниклого розіслали в територіальні підрозділи Національної поліції України.

“Правоохоронці порадили Денису почекати кілька років, здобути за цей час відповідні знання та навички, після чого реалізовувати свої плани у передбачений законом спосіб. Хлопець здоровий та неушкоджений, невдовзі правоохоронці повернуть його додому”, — додали в поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу: "Куди вони всі йдуть?"

За даними правоохоронців, неповнолітній Басюк Аліні – лише 14 років. Удень 10 липня дівчинка залишила місце свого проживання в селищі Дівички, на вулиці Артилеристів, 1, та до цього часу не повернулася.

Як повідомляв Знай.uа, під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і зник: "Втратив пам'ять після смерті дружини…"

Також Знай.uа писав, що під Харковом пропав молодий атлет - батьки хлопця благають про допомогу Валерій Іванович Бойко 2000 року народження пішов з дому 6 червня і до теперішнього часу його місцезнаходження не відомо.

Прикмети Валерія: коротке темне волосся, темні очі, середньої статури, зріст - 179 см.