Стало відомо про те, що в горах рятувальники знайшли літню мешканку Львова.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в суботу, 11 липня. Ближче до вечора, в службу порятунку «101» надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його батьки які 1966 і 1967 року народження-вранці вирушили в ліс села Вишків, яка розташована в Долинському районі Львівської області.

Вони планували позбирати гриби, але, не все вийшло, як планувалося.

Жінка зі Львова загубилася в горах

Близько трьох годин дня вони домовилися зустрітися біля автомобіля, але вони так і не зібралися. Близько 17:55 батько заявника перебував біля призначеного місця у селі Вишків, але, де перебувала його дружина – невідомо.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Зв'язатися з жінкою не змогли. При цьому, варто відзначити, що в минулому році жінка перенесла інсульт, і у неї сильно погіршився стан здоров'я.

Було оголошено збір, щоб піти її шукати. В 19:05 вона вийшла ненадовго на зв'язок, і стало відомо, що вона знаходиться в районі Дубового Пішла, що недалеко від однієї з гір, але, жінка не була точно впевнена в тому, де вона зараз перебуває, і куди їй іти далі.

У 19:17 для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено рятувальників ПРВ Вигода, 5 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки.

В 20:15 рятувальники знайшли жінку в задовільному стані, медичної допомоги не потребувала.

У 20:55 рятувальники транспортували її до села Вигода Долинського району, де її чекав чоловік.

Нагадаємо, у Києві у жінок посеред вулиці "відривають" найдорожче.

Як повідомляв "Знай.іа", українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.

Також Знай.іа писав, що у Києві голова Конституційного суду обібрали до нитки.