Стало відомо про те, що найсильніший педіатр у світі почав працювати в одній з лікарень Львівської області.

Таким чином, повідомляється, що лікар педіатр з 15-річним стажем Олег Скавиш більше відомий як силач і світовий рекордсмен. На даний момент, після того, як запустився другий етап медичної реформи, він вирішив приєднатися до команди лікарів у шахтарському містечку Соснівці, який розташовується у Львівській області.

найсильніший педіатр України розпочав роботу у Львівській області, фото: вільний джерело

Олег Скавиш розповідає, що в цій лікарні працює його кращий друг, який і запропонував йому приєднатися до цієї команди. Пропозиція здалася привабливою, так як у лікарні є цікаві плани, а також вона дуже активно розвивається.

Крім основної роботи, яка у Львові, раз в тиждень він буде приїжджати сюди на чергування, і в минулу п'ятницю був перший робочий день.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І все ж основним місцем роботи Олега Скавиша залишається у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, де він працює педіатром-ендокринологом.

Також, він відомий як силач, який зубами здатний підняти різні важкі предмети. На його рахунку кілька десятків рекордів України. А в 2018 році його досягнення було внесено в Книгу рекордів Гіннеса.

Нагадаємо Знай писав, що дворічний Артем з черкас потребує підтримки всієї країни.

Також Знай повідомляв, що 11-річна львів'янка з дитбудинку благає про допомогу. їй необхідні кошти на операцію на позвночнике, щоб знову встати на ноги.

Нещодавно Знай передавав, що молодий хлопець зі Львова лікується від агресивної форми раку, а мама просить допомогти.