У Львівській області, на території комплексу відпочинку “Чарівна долина”, за 30 кілометрів від обласного центру, дівчина мало не загинула через блискавку, яка влучила в дерево поблизу неї. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що під час грози дівчина перебувала у канатному парку на великій висоті поміж дерев, проходила смугу перешкод. У якийсь момент блискавка вдарила в дерево, що росло поруч, і воно впало. При цьому дерево зачепило дівчинку.

Внаслідок нещасного випадку в постраждалої зламано руку, працівники комплексу терміново евакуювали її до лікарні.

«Якби не дерево, могло б бути нещастя. Решта все - байки, в сорочці народилася», «Це у Родатичах, на «Чарівній долині»», - зазначають у коментарях львів’яни.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«І це адекватні батьки? Чи вони спеціально її туди закинули під час негоди?», - обурюються українці.

Нагадаємо, що у Львові блискавка підкралася до жінки через розетку – лікарі не могли повірити очам.

Як повідомляв портал Знай.uа на Львівщині від підтоплення постраждали жителі 18 населених пунктів.

Також Знай.uа писав, що в Житомирської області блискавка під час грози пронизала мати 9 дітей, але жінці вдалося вижити.