На Шацьких озерах відновлюють роботу бази відпочинку.

Про це повідомляє пресслужба Шацької райдержадміністрації.

Так, стало відомо, що у Шацькому районі Волинської області, відомому своїми курортами у лісах та на берегах озер Світязь, Пулемецьке, Пісочне та інших, дозволили роботу санаторіїв та баз відпочинку.

Фото: svityaz.at.ua


“Дозволити, починаючи з 09 липня 2020 року, на території Шацького району такі пом’якшення: діяльність закладів, що надають послуги з розміщення (заклади лікувально-оздоровчої, санаторно-курортної та відпочинково-туристичної сфер району), та діяльність розважальних атракціонів, крім дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, за умови дотриманням тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в закладах”, – йдеться у документі.

Власникам, керівникам (орендарям) вищезгаданих суб’єктів господарювання пропонують забезпечити температурний скринінг безконтактним способом усіх відпочивальників та працівників, організувати місця для обробляння рук антисептиком, захистити працівників рецепції прозорим екраном або щитками чи окулярами. Також зазначається, що працівники закладу та відпочивальники мають перебувати в масках та обов'язково дотримуватися соціальної дистанції.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на курорті під Одесою до берега прибило десятки мертвих птахів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, море перетворюється на "квітучий сад", під Одесою зафіксували дивне явище.

Також портал Знай.uа писав, де в Україні найтепліше море – синоптики назвали місце.