У Львові учасники бойових дій вийшли на акцію протесту. Про це розповіли у виданні "Варта 1".

Повідомляється, що 8 липня, учасники бойових дій зібралися біля Львівської ОДА з вимогою відновити пільговий проїзд у громадському транспорті.

Учасники акції вимагали провести тристоронню зустріч з представниками Львівської ОДА, перевізниками та ветеранами за участю ЗМІ.

"В кожній правді, чи обласної адміністрації, чи перевізників, крайніми виходимо ми, завжди. І вийде так, що учасник бойових дій зіткнеться з водієм і що буде?" - заявив один і протестувальників.

Представники Львівської ОДА заявили, що "право на пільгові перевезення встановлено законодавством і його ніхто не відміняв". У разі порушення цього права громадянин може звернутися в управління транспорту львівської ОДА.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Мітинг учасників бойових дій у Львові, кадр з відео: YouTube Варта 1

Протестувальників не влаштувала дана відповідь. За їх словами, такі випадки вже були і звернення в Міністерство транспорту нічого не дало.

"Я написав звернення до Міністерства транспорту. Прийшла вчора відповідь: "У зв'язку з обмеженням перевезень під час карантину, водій діяв правомірно і взяв гроші за перевезення"" - розповів один з протестувальників.

Нагадаємо, що Зеленського в Чернівцях засипали скаргами, а він психонув і пішов

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кабмін Зеленського в Києві атакували вилами

Також, "Знай.uа" писав, що ошукані забудовниками кияни перекрили міст Метро