У Львові поліція склала протокол на активістів за акцію проти Зеленського.

Про це повідомив інформаційний портал Zmina.

Так, стало відомо, що у Львові правоохоронці склала протокол за “шкоду благоустрою міста” на активістів за перформанс проти втручання влади в справи НБУ.

Зазначається, цей перформанс активісти провели в центрі міста перед пам’ятником Тарасу Шевченку. За сценарієм чоловік, одягнений у маску Зеленського, роздавав купюри номіналом 1 млн грн усім присутнім, а після цього активісти розтрощили зелений принтер, що друкував “купюри”, під музику.

“Ми хочемо, щоб Україна вела нормальну фінансову політику, щоб продовжувала співпрацю з МВФ та іншими міжнародними організаціями, як це роблять усі цивілізовані країни. І їм не соромно, адже це найкращий спосіб підтримувати свою економіку. У нас же йдуть найбільш диким, дурним та тупим нецивілізованим шляхом – друком грошей, не підкріплених економікою”, – розповідав про вимоги активістів один з організаторів Борис Пошивак.

Фото активістів


Активісти розповіли, що після закінчення акції до них підійшли правоохоронці та почали складати протокол за “дрібне хуліганство”.

“Але я була б не я, якби раптово добряче вишколений мною телефон не брякнув адвокату. Стаття різко помінялася на “шкоду благоустрою міста”, – зауважила активістка Клейманова.

Перфоменс (коротко). Знищив свій принтер - отримай протокол з адміністративним правопорушенням! АКТ 1. Початок Діло...

Geplaatst door Rostyslav Radysh op Maandag 6 juli 2020

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що в розпал пандемії мер Львова Андрій Садовий зганяє комунальників на протест.

Як повідомляв портал Знай.uа бездіяльність Садового криза з вивезенням сміття у Львові може повторитися.

Також Знай.uа писав, що у Львів і область може повернуться жорсткий карантин.