У маленького львів'янина з пухлиною мозку стався рецидив і малеча потребує термінової допомоги аби отримати шанс на повноцінне життя.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Roksolana Zinkevych.

Три роки тому у маленького Тимофія виявили пухлину мозку, відтоді його життя та життя батьків перетворилося на до та після. Медики виявили пухлину розміром 6 см.

В Україні лікарі не давали жодних шансів на одужання, тому батьки хлопчика звернулися до польських медиків. У малюка виявили хоріоїдкарциному. Тимофій пройшов 6 блоків хімії та 30 опромінень, після цього усі метастази зникли і йому зробили операцію по видаленню залишків пухлини.

Тимофійку потрібна допомога


Тимофій був здоровий рівно 2 роки та 2 місяці, все було добре. Останнє МРТ було 3 березня 2020 року - все було чисто. 8 червня батьки приїхали на контрольний огляд, дитина вдарилась головою і почала тягнути ніжку. За тиждень зробили МРТ і сказали, що є пухлина 3 -4см.

"Операцію запланували через тиждень, але з кожним днем дитині ставало все гірше. У суботу, 20 червня, нам нагально була зроблена операція. Усі лікарі казали, що це рецидив хоріоїдкарциноми. Після операції на 3 день, як грім серед ясного неба, лікарка прийшла та повідомила, що це зовсім інша пухлина – гліобластома 4 ст. Нам не дали жодних шансів на життя, сказали - декілька місяців, ось що нам залишилось", - розповіла мама хлопчика.

Батьки сподіваються, на краще та вірять у чудо. Зараз Тимофій почуває себе добре, уже сідає та стоїть на ніжках. Але попри це хлопчикові потрібне термінове лікування. Взятися за хлопчика погодилася Ізраїльська клініка, лікування Тимофійка обійдеться у 100 тис доларів, яких у сім'ї немає.

Батьки хлопчика благають всіх небайдужих людей долучитися до термінового збору коштів на лікування Панич Тимофія.

Нагадаємо, рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", красуня-поліцейська відрізала розкішну косу заради хворої на рак принцеси

Також, "Знай.uа" писав, що трирічної українці потрібна допомога в боротьбі з раком.