Маленькій українці потрібна термінова допомога, у два роки цій крихітці поставили страшний діагноз - гострий лімфобластний лейкоз.

Про це повідомили на сторінці в фейсбук " Дітки Сонця Добрі Справи Край Наш " .

Вже понад п'ять місяців трирічна Настя живе у лікарні під крапельницею. Від крапельниці малечу не відключають навіть на ніч. У два роки дівчинці встановили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз.

Дівчинка пройшла виснажливе лікування. Хвороба відступила, увійшла у стадію ремісії, але почалися проблеми з системою травлення.

Фото зі сторінки фейсбук Дітки Сонця Добрі Справи Край Наш.


«Нам залишалося відкопати останній блок хімії, у Настюші пішли дуже серйозні ускладнення з шлунково-кишковим трактом», - розповідає мама дитини.

Наразі українські лікарі не беруться лікували малечу, бо в Україні не поводять всіх необхідних аналізів. Зараз в Одеській дитячій лікарні дівчинку зараз можуть лише підтримувати.

«Зараз дитина закінчила основну хіміотерапію, але проблема зараз в кишківнику, ми не можемо остаточно поставити діагноз», - кажуть лікарі.

Хвороба безжально забирає дитину. У три з половиною роки вона важить лише дев'ять кілограмів. Годують її через крапельниці. Зараз Настуня така слабка, що не може ходити.

Але шанс на спасіння є, у клініці в Барселоні готові взятися за лікування українки. Діагностику та лікування іспанські медики оцінили у триста чотирнадцять тисяч євро і зібрати їх треба терміново.

НЕГАЙНА ДОПОМОГА ПОТРІБНА ТРИРІЧНІЙ НАСТІ #ти_не_один #маленькі_серця #рак_дурак #ВартоЖити Помощь Детям Помощь...

Geplaatst door Дітки Сонця Добрі Справи Край Наш op Dinsdag 16 juni 2020

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі рятувальники болгаркою знімали з чоловіка обручку.

Як повідомляв портал Знай.uа виявили труп утопленика.

Також Знай.uа писав, що 74-річний дніпрянин склав майже 600 літрів крові.