У Львові мешканці району не дали забудовнику зруйнувати дитячий майданчик. Про це розповів голова громадського об'єднання "Варта 1" Ігор Зінкевич, на своїй сторінки в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що забудовники житлового будинку хотіли прокласти дорогу до об'єкта через клумби, дитячий майданчик та прибудинкові території, які розміщені поблизу будинку по вулиці Карманського 6а.

Крім цього, новий будинок забудовник назвав "реконструкцією" і вже оформив відповідний документ, який направив до міської ради.

Однак, місцеві мешканці були проти руйнування майданчику і об'єдналися, щоб захистити його.

"Дитячий майданчик будемо відстоювати. Пам'ятаємо, що збори - це не панацея, але саме так, товариство може відстоювати свої права та побажання." - додав Ігор Зінкевич.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Львів'яни захищають дитячий майданчик, фото: Facebook Ігор Зінкевич

Крім того Зінкевич поспілкувався з дітьми, які постійно грають на цьому майданчику і запитав їх думку з цього приводу.

"Запитав, щоб вони хотіли бачити навпроти їхнього будинку - дорогу або все ж затишний майданчик. Їх вибір очевидний, а бажання дітей — закон" - розповів Зінкевич.

Львів'яни захищають дитячий майданчик, фото: Facebook Ігор Зінкевич

Також він зазначив, що вже запросив представників РА щоб вони зафіксували високовольтний кабель, який забудовник простягнув через паркан.

Повідомлення Ігоря Зінкевича, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше розлючені українці принесли під Раду труну

Як повідомляв портал "Знай.uа" мокриа ганьба комунальників Кернеса потрапила на камеру

Також, "Знай.uа" писав, що дніпряни поселили Шухевича в центрі міста