У Львові небайдужі містяни допомогли пенсіонерці під час грози дістатися цілою та неушкодженою додому.

Пост вдячності написала львів'янка Христина Россолінська у спільноті Варта-1 у фейсбук.

Так, жінка розповіла, що її бабуся у суботу, 27 червня близько 21 годин поверталася додому. Саме у цей час у місті була сильна злива тож пенсіонерка не зорієнтувалася та сіла на інший транспорт. Через це пенсіонерка дісталася замість Сихова в район аквапарку.

Пенсіонерка не мала можливості скористатися мобільним телефоном, щоб подзвонити рідним тому розгубилася ще більше та не знала що їй робити. Але, на щастя бабці трапилися двоє молодих людей, які допомогли їй розв'язувати проблему.

Фото: Христина Россолінська


Молодики оперативно викликали таксі для бабці та повністю оплатили проїзд.

"Не маючи можливо скористатись телефоном бабця розгубилась, але на щастя двоє молодих людей, хлопець та дівчина які опинились в той час поруч розпитали адресу, викликали та оплатили послугу таксі. Щиро вдячні Вам за людяність та допомогу. Окрема подяка від бабці!", - написала львів'янка.

Скріншот

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині рятувальники шукають чоловіка і його мторний човен.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві поліція шукає худорлявого чоловіка.