У Львові обвалилася стіна покинутої будівлі. Про це розповіли в Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

Повідомляється, що 1 липня, в середу, обвалилася стіна занедбаної нежитлової будівлі в місті Львів по вулиці Дашкевича 29.

Рятувальники отримали повідомлення про обвал будинку у 11:43. По прибуттю на місце виклику співробітники служби ДСНС з'ясували, що в занедбаному двоповерховому будинку стався обвал стіни.

На місці події встановлено огородження. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Обвал будинку у Львові, фото: ДСНС Львівської області

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто зазначити, що 29 червня у Львові також постраждав житловий будинок. У ДСНС області повідомили, що за адресою Єрошенка 2 в 20:06 сталося загоряння у квартирі на п'ятому поверсі будівлі.

На місце події одразу ж виїхали співробітники пожежної служби. Вони оперативно приступили до ліквідації вогню. О 20:20 пожежу було повністю ліквідовано.

В наслідок горіння продуктів легкого ступеня тяжкості власник квартири, чоловік 1954 року народження, отримав отруєння. Співробітники медичної служби одразу ж надали йому першу допомогу.

Завдяки діям співробітників служби ДСНС з пожежі було врятовано дві людини.

До ліквідації вогню було залучено 11 осіб та 3 одиниці спеціальної техніки.

Нагадаємо, раніше улюбленець Лесі Українки обвалився в Луцьку

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Львівщині безодня загрожує поглинути житловий будинок

Також, "Знай.uа" писав, що на Буковині пекельний потік зніс село за лічені секунди