На Львівщині від підтоплення постраждали жителі 18 населених пунктів. Наразі у деяких районах залишається небезпека зсувів ґрунту з житловими будинками.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області.

Так, стало відомо, що 23-24 червня внаслідок проходження грозового фронту над територією області та значних дощів завдано значної шкоди житловим будинкам, присадибним ділянкам та дорогам.

Так, у Львівській області, внаслідок несприятливих погодних умов у 18 населених пунктах підтоплено 114 житлових будинків, 123 підвали житлових будинків, 172 присадибних ділянки, 120 господарських споруд, 150 криниць та 520 га сільськогосподарських угідь , 5 ділянок доріг та 3 ділянки дороги пошкоджено.

Фото: ДСНС


Також підтоплено 2 продуктових магазини, 1 школу, 1 ветеринарний пункт та 1 клубу-бібліотеку. Як зазначили рятувальники з цих об'єктів вода вже зійшла самостійно. Але також вони попереджають, що через зсув ґрунту на схилі існує загроза обвалу 1 житлового будинку та 3 господарських будівель.

25 червня проведено роботу щодо моніторингу ситуації в населених пунктах вздовж русла р. Дністер та її приток, проводились роботи по відкачуванні води з 15 підвалів житлових будинків (відкачано 215 м.куб води), 6 криниць (відкачано 40 м.куб води), 17 присадибний ділянок (відкачано 1541 м.куб води).

Інформація щодо ситуації, яка склалася на території Львівської області внаслідок ускладнення погодних умов (станом на...

Geplaatst door Головне управління ДСНС України у Львівській області op Donderdag 25 juni 2020

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що паводки та опади на Тернопільщині розмили дороги.

Знай повідомляв, що в ДСНС розповіли про загрозу нових затоплень.

Нещодавно Знай передавав, що в Чернівецькій області висока вода прийшла миттєво.