У Житомирській області блискавка під час грози пронизала мати 9 дітей, але жінці вдалося вижити.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що в Житомирській області блискавка влучила в будинок і спалила його. У цей момент у помешканні знаходилася мати і її дев'ять дітей. На щастя, обійшлося без жертв.

Мама крихіток на момент НП як раз перебувала в будинку і тримався за дверну ручку. В одну секунду вдарила блискавка, і струм пройшов через все тіло жінки. Але жінці вдалося вижити завдяки тому, що на ній були гумові тапочки.

Скріншот


"Мене врятували тільки тапочки. Вона мене пронизала, у мене до цих пір пальці болять. Я встигла тільки схопити документи і дітей повитягувати. Почала кричати: "Діти, виходимо з будинку, ми, напевно, горимо ", - розповіла постраждала.

Односельці намагалися самотужки загасити вогонь, але їм це не вдавалося. Пожежникам, які прибули на місце, на ліквідацію пожежі знадобилося три години.

За словом експертів, якби біля дерев'яного будинку був громовідвід, біди вдалося уникнути.

Нагадаємо, раніше в Яремче під жінкою з дітьми обвалився асфальт.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Прикарпаття повністю затопило, людям нікуди бігти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Знай.uа" писав, що річка Чорний Черемош вийшла з берегів.