На Львівщині суд прийняв рішення оштрафувати пенсіонерку, яка вдарила поліцейського під час виконання ним службових обов'язків милицею. Як з'ясувалося, таке рішення прийняв Городоцький районний суд Львівської області, йдеться в реєстрі.

Мешканка Містечка 2 жовтня 2019 року умисно завдала удару милицею по голові поліцейського, який спробував з'ясувати, в якому напрямку зник підозрюваний. При цьому поліцейський відповідно до вимог представився і сказав, що він співробітник поліції. Він повідомив, що переслідує підозрюваного, який перебуває в розшуку за скоєння правопорушення. У відповідь пенсіонерка завдала удару по голові милицею.

Даний вчинок жінки був кваліфікований, як умисне нанесення тілесних ушкоджень поліцейському при виконанні ним службових обов'язків. Під час розгляду справи між сторонами було підписано мирову угоду, а пенсіонерка визнала за собою провину.

Суд прийняв рішення стягнути з пенсіонерки штраф у сумі 850 гривень і визнати її винною у вчиненні правопорушення. Речовий доказ (металевий милиця з пластиковою ручкою) був повернутий винуватиці.

Нагадаємо, у Львові батьки вихованців дитячих дошкільних закладів тпришли з плакатами під мерію і вимагають відкрити дитячі садки, так як їм нікуди дівати дітей, поки вони на роботі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

повідомлялося, що львів'янин у ДТП 28 червня отримав травму ноги, що призвело до необхідності її ампутації.

Нещодавно Знай передавав, що у львові спалахнула пожежа на ринку.