Сьогодні, 30 червня під стінами Львівської облдержадміністрації з самого ранку батьки та вихователі дитсадків вирішили нагадати чиновникам, що у Львові є близько 30 000 сімей, батьки яких змушені виходити на роботу та отримувати хоч якийсь дохід.

Про це повідомляє "Варта-1".

Чергове засідання обласної комісії ТБ НС має відбутися сьогодні, тож батьки вирішили нагадати свої вимоги.

Близько 20-ти людей зібрались біля стін ЛОДА із вимогами відкрити дошкільні навчальні заклади. Учасники заходу мали банери із написами «Відкрийте дитячі садочки», «Діти вдома – батьки не працюють» та «Хочу бавитись із дітками».

фото: Варта-1
фото: Варта-1

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Давайте покажемо, що батькам, мамусям і татусям, це вкрай потрібно! Навіть більше, ніж латешка в кафешці чи фітнес-клуб”, – кажуть організатори акції.

Зі слів учасників, до ГО “Батьки в дії” до них майже кожного дня звертаються одинокі мами, для яких пережити 4-ий місяць карантину з дитиною на руках без змоги виходити на роботу – фізично неможливо. Тому таких жінок просто звільняють.

“Якщо Епіцентру, фітнес-клубам, магазинам, ресторанам, залізниці можна працювати – то як повинні вийти на роботу їх працівники, які мають дошкільнят?
Ми мовчимо вже про досвід інших країн… У більшості міст України дітки відвідують ДНЗ і ситуації з коронавірусом це не загострило”, – зауважили активісти.

фото: Варта-1
фото: Варта-1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'яни влаштували дикий шабаш у воді в розпал пандемії "12 кіл проти вірусу"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів заполонили безхатченки - жебракують і лякають дітей, копам плювати

Також «Знай.uа» писав, що У центрі Львова відкрився "портал до пекла" - біда за бідою