У Львові сталася ДТП, в якій постраждали дві людини. Зіткнення автомобілів сталося в районі Рясне ввечері 28 червня. Не розминулися на вулиці Шевченка Mazda 626 і Ford Fusion, пише Zaxid.net.

Після аварії стало ясно, що травми отримали водії обох машин і пасажир 1993 року народження. Пасажир отримав складну травму ноги і голови. 27-річний молодий чоловік перебуває в реанімації.

Пізніше стало відомо, що на вулиці Шевченка у Львові зіткнулися автомобілі Mazda 626 та Ford Fusion. У першій машині за кермом була молода дівчина, а за кермом другого авто був 40-річний чоловік.

В результаті зіткнення загинула собака, яка була в салоні однієї з машин. Обидва водії отримали легкі тілесні ушкодження. 27-річному хлопцеві лікарі ампутували ногу до коліна, а також діагностували черепно-мозкову травму і струс мозку.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відео моменту ДТП на мосту в Рясном (відео Юрія Добуша)

Варто відзначити, що у києві поліція затримала двох африканців, які влаштували перегони з поліцейськими. Молоді люди виявилися п'яними і створили аварійну ситуацію, коли хотіли втекти з місця події, за ними погналися копи.

Також ДТП сталося і в Дніпрі. Там мотоцикліст збив жінку і спробував сховатися з місця події. поліція шукає винуватця травми жінки.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві поліція затримала двох африканців, які в п'яному вигляді створили аварійну ситуацію.

Знай повідомляв, що в Дніпрі мотоцикліст збив жінку і зник.

Нещодавно Знай передавав, що на франківщині чоловік і жінка загинули в автомобілі, утонувшем в розлилася річки.