У Львівській області, суботу, у Жовківському районі, весь день 27 червня лютувала негода – грози зі зливами. Під час грози постраждала молода жінка, повідомляють у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що подія сталася у селищі Малі Передримихи пізно ввечері, близько 22:30.

Що саме змусило жінку перебувати у пізній час під час негоди на вулиці, поки не відомо, однак вона стала об’єктом для удару блискавки.

Відомо, що постраждала – 1983 року народження. Наразі вона перебуває у вкрай важкому стані – її було терміново госпіталізовано до львівської лікарні швидкої допомоги, де медики надають їй необхідну допомогу.

Додамо, що, за прогнозами синоптиків, на Львівщину знову насуваються грози, тож рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримуватися правил безпеки: не ховатися від негоди під високими і старими деревами, не перебувати на відкритій місцевості під час грози. За можливості краще перечекати бурю в приміщенні – вдома, в під’їзді будинку чи в магазині.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що у вихідні Західну Україну знову накриють дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.uа на Львівщині від підтоплення постраждали жителі 18 населених пунктів.

Також Знай.uа писав, що в Житомирській області блискавка під час грози пронизала мати 9 дітей, але жінці вдалося вижити.