У Львові місцеві правоохоронці врятували чоловіка, який хотів скоїти самогубство.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Так, стало відомо, що у ніч на 26 червня львівські патрульні поліцейські врятували від самогубства чоловіка. Відомо, що він ліг на залізничні колії та чекав потяга. Цей інцидент трапився на станції Підзамче.

Фото Національної поліції


Про самогубцю, який лежить на колії повідомив близько 2 год ночі машиніст потяга. Вже через 5 хвилин поліцейські були на місці. Патрульні Володимир Березяк і Віталій Гуменний виявили на рейках чоловіка. Той попросив дати йому спокій, адже він не хоче жити і чекає на потяг.


Правоохоронці забрали чоловіка та викликали швидку допомогу на місце пригоди. Поки чекали лікарів, патрульні пояснювали чоловікові, чому варто жити і завжди є вихід. Чоловіка госпіталізували до спеціального медичного закладу.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Знай.uа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий