На Львівщині податкову службу очолив новий керівник – Ігор Комендат.

Про це повідомили на сайті Головного управління ДПС у Львівській області.

Так, стало відомо, що у четвер 25 червня начальником Головного управління ДПС у Львівській області призначили Ігоря Комендата, який до цього очолював податкову службу у Тернопільській області.

Відомо, що Ігор Комендат, уродженець Рівненської області, з жовтня 2014 року працював начальником ГУ ДФС у Тернопільській області, а до цього – заступником начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області та помічником народного депутата Верховної Ради 7 скликання Віталія Чугуннікова, який потім очолив Рівненську ОДА.

Ігор Комендат


Згідно з його декларації про доходи за 2019 рік, Комендат має мопед Harley-Davidson 2008 року випуску, вартістю 180 000 грн, 1 800 доларів готівки, квартиру у Тернополі й йому належить ТзОВ “Фора С”.

Зазначимо, що більшість майна у сім’ї Комендата записано на його дружину, Анастасію Комендат. Вона володіє трьома земельними ділянками, банею, навісами, господарськими будівлями.

Нагадаємо, що в розпал пандемії мер Львова Андрій Садовий зганяє комунальників на протест.

Як повідомляв портал Знай.uа бездіяльність Садового криза з вивезенням сміття у Львові може повторитися.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай.uа писав, що впро Львів і область може повернуться жорсткий карантин.