У Львів прибув борт з десятьма пораненими українськими захисниками.

Про це у соціальній мережі фейсбук написала волонтерка Наталія Арестова.

Так, стало відомо, що у Львів прибув борт з пораненими українськими військовими. Зазначається, що п’ятеро транспортовано лежачими і на каталках, ще п’ятеро – ходять самостійно. У більшості солдат вогнепальні поранення.

Фото: Наталія Арестова


"До Львівського шпиталю із Харкова прибув борт із 10-ма пораненими та хворими бійцями. Всі вони добре перенесли дорогу, зразу були оглянуті провідними спеціалістами і розміщені в палатах відповідних відділень", - пише волонтерка.

Фото: Наталія Арестова


Львівські медики зробили українським захисникам перев'язки і призначили відповідне лікування. Деяким пораненим бійцям вже призначені операції.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фото: Наталія Арестова


"В першу чергу оглядали і обслідували більш важких пацієнтів, згодом легших. Всім прибулим роздали воду, а також пригостили йогуртом і вафлями. Увечері до шпиталю привезли гостинці мої постійні помічники, тому на ніч додатково роздали йогурти і печиво. Бійці приємно вражені та вдячні і медикам і волонтерам", - розповідає волонтерка.

Фото: Наталія Арестова

Фото: Наталія Арестова

Сьогодні 23.06.20 до Львівського шпиталю із Харкова прибув борт із 10ма пораненими та хворими бійцями. 5ро...

Geplaatst door наталия арестова op Dinsdag 23 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ворожі обстріли на Донбасі не стихають ні вдень, ні вночі – в ООС прозвітували про поранених

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'яни на колінах зустріли загиблого на Донбасі бійця

Також Знай.ua писав,СБУ знешкодила підривників донецьких мостів