На Львівщину знову насуваються сильні зливи, тому через це в регіоні оголосили штормове попередження.

Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Так, стало відомо, що на території Львівської області оголосили штормове попередження. Зазначається, що в області в другій половині дня 23 червня із збереженням вночі 24 червня прогнозуються сильні дощі, грози, вдень місцями град, шквал 15 – 20 м/с.

під дощем, скріншот з відео
під дощем, скріншот з відео


По місту Львову в другій половині дня 23 червня із збереженням вночі 24 червня значні дощі. Грози, вдень град, шквал 15 – 20 м/с. (ІI рівень небезпечності, помаранчевий).

“У вівторок 23 червня та 24 червня на річках басейну Дністра очікується продовження формування високого дощовому паводку з підйомом рівня води на 0,5 – 1,5 м, на окремих ділянках до 2 м.

Місцями затоплення заплав, с/г угідь, часткове затоплення об'єктів прирічкової інфраструктури, окремих населених пунктів. Формування значного місцевого та схилового стоку, в горах можливе утворення селевих потоків.” – йдеться у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.