На Яворівському полігоні солдати з підозрою на коронавірус лікуються в жахливих умовах. Про це розповіли у виданні "Четверта студія" посилаючись на повідомлення користувача Nazar Ivankiv в групі "Підслухано НЯ" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що хворі солдати Яворівського полігону знаходяться в затоплених палатах.

"Вже десять днів з температурою, головний біль, кашель. А лікарі навіть не слухають просто перевірити хворих на короновірус, бо немає тестів…", - сказано в повідомленні Nazar Ivankiv

Користувачі сторінки "Підслухано НЯ" також відреагували на цю новину і висловили свою думку в коментарях до публікації з посиланням на "Четверту студію".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Багато обурилися з приводу того, що відбувається і зазначили, що такі умови не підходять для військовослужбовців.

"Ганьба. Презедент чому ви не піклуєетесь про своює армію.", "Ви ще хочете щоб наші діти в Армії служили? Та йдіть ви шановні високі чинство н,,,,і самі служіть в такому бардаці", "А наш Зеля не служив і немає поняття що це таке", "здається, що армію не на 40 тисяч, як планують, скоротять, а зовсім розпустять", "Матусі рятуйте своїх синочків Крик душі", "Це якийсь концтабір, катівня холодом і хворобами", "І ви хочете щоб діти йшли служити а спробуйте принести повістку", "Ганьба. Депутатів хворих потрібно класти в намети" – написали підисники сторінки.

Коментарі до новини, скріншот: Facebook Подслушано НЯ

Коментарі до новини, скріншот: Facebook Подслушано НЯ

Крім цього, в мережі, на YouTube-каналі "Форпост" опублікували відео, де солдати Яворівського полігону показали умови, в яких їх лікують.

На відео можна помітити солдатів, які лежать на ліжках у повністю затопленій палаті.

"В таких умовах лікують наших захисників у Яворівському полігоні…. І то, це лікуванням важко назвати" - прокоментували солдати.

Нагадаємо, раніше на Донбасі мирні жителі потрапили під кулі ворога.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові компанія друзів влаштувала вечірку на БТР.

Також "Знай.uа" писав, що у Тернополі знову посилили карантин.