У Львові п'яний водій покусав поліцейського під час затримання. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба Патрульної поліції Львівської області Facebook.

Повідомляється, що в п'ятницю, 19 червня, близько 6-ї години ранку, на вулиці Караджича співробітники патрульної поліції зупинили автомобіль BMW. Як з'ясувалося, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння – під кермом на підлозі правоохоронці знайшли одну порожню пляшку з-під алкоголю та одну закриту.

У Львові п'яний водій покусав поліцейського / фото: facebook.com/lvivpolice

Поліцейські запропонували водієві пройти перевірку на алкотестері, однак той відмовився і почав агресивно поводитися. У зв'язку з цим правоохоронці вирішили його затримати. В цей час 33-річний житель Львова сильно вкусив поліцейського за руку, а іншого вдарив головою в обличчя. Патрульні доставили водія в місцеве відділення поліції.

У Львові п'яний водій покусав поліцейського / фото: facebook.com/lvivpolice

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

На тлі події поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.

Поранений поліцейський звернувся за медичною допомогою. За укус водієві загрожує відповідальність згідно ст. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння співробітнику правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) КК України. Стаття передбачає обмеження або позбавлення волі на термін до 5 років.

Нагадаємо, раніше на Львівщині знайшли мертвим хлопця, який напередодні пішов з дому в банк.

Як повідомляв портал Знай.иа на Львівщині жінку в живіт вкусила змія, її доставили в реанімацію.

Також Знай.иа писав, що львівські правоохоронці затримали чоловіка, який поглумився над хлопчиком.