У Львові невідомі обмалювали стінку та перила Меморіалу пам’яті Героїв Небесної сотні.

Про це повідомляє “Львів.Містобудування”, у “Facebook”.

Так, стало відомо що у Львові вандали осквернили Меморіал Героїв Небесної сотні. Невідомі “графітчики” обмалювали підпірну стінку та перила Меморіалу пам’яті Героїв Небесної.

Фото “Львів.Містобудування”


На щастя комунальникам вдалося швидко відновити пам'ятник. За словами представників комунального підприємства “Зелений Львів”, такі прикрі випадки стають регулярними. Наприклад, нещодавно невідомі пообписували пам’ятник Іванові Франкові.

Фото “Львів.Містобудування”


Якщо ви стали свідками вандалізму, то одразу ж повідомляйте про це на спеціальну лінію “102”. Адже відповідно до п. 2 статті 298 КК України, умисне незаконне знищення, руйнування або пошкодження об’єктів культурної спадщини чи їх частин караються штрафом або обмеженням волі на термін до трьох років.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку.

Як повідомляв портал Знай.uа в Дніпрі засудили жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка.

Також Знай.uа писав, що неадекватний дніпрянин увірвався в тролейбус без маски і почав погрожувати водієві.