У Львові територія біля залізно дорожньо вокзалу кардинально зміниться. Тут з'являться офіси, готелі, конгрес-центр, підземні паркінги.

Про це повідомляє інформаційний портал Commercial Property.

Так, стало відомо, що управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради розробило концепцію перетворення території між площею Двірцевою біля залізничного вокзалу та вул. Городоцькою. На даний момент тут перебуває приміський вокзал і будівлі різного призначення.

Львів перетворить територію біля ж/д вокзалу


Але незабаром все це хочуть кардинально перетворити. Вокзал планують перемістити, а вільну територію перетворити в суспільно-діловий квартал. Тут з'являться офіси, готелі, конгрес-центр, підземні паркінги і збільшиться площа зелених зон.

"Протягом останніх місяців місто виробило концепцію розвитку цієї території. В її основі лежить принцип того, що приміський вокзал буде перенесено ближче до головного вокзалу. Тоді стане більш зручним сполучення між регіональними перевезеннями і будуть покращені пішохідні зв'язки з автобусною станцією та іншими видами транспорту", - повідомив Антон Коломійцев, головний архітектор Львова.

Для початку таких робіт необхідно підготувати всю документацію, погодити детальний план території, узгодити всі моменти із землекористувачами. Тільки після цього приступлять до реалізації задуманого.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що експерти розповіли, як заощадити на покупці квартири в Харкові.

Ось писав, що в Дніпрі зросли ціни на нерухомість.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що стали відомі ціни на курортну нерухомість.