У Львові водій на ”Dacia” збив людину просто на пішохідному переході.

Про це повідомив очільник “Варта 1” Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що у понеділок, 15 червня близько 22:20 на вулиці Пасічна 79 сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля марки”Dacia” збив на пішохідному переході молодого хлопця.

Фото “Варта 1”


На місце пригоди прибув наряд поліції та бригада швидкої допомоги. Медики надали пішоходу першу необхідну допомогу та констатували, що у нього переламані ноги. Потерпілого госпіталізували в найближчу лікарню. Наразі про його стан нічого не відомо.

Фото “Варта 1”


Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Наразі ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фото “Варта 1”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий