На Львівщині сталося страшне ДТП внаслідок якого загинув 19-річний юнак.

Про це повідомляє інформаційний портал Варта-1.

Так, стало відомо, що у вівторок 16 червня, близько 7.00 між селами Тухля та Славсько у горах на лісовій дорозі сталася ДТП. Відомо, що водій автомобіля ГАЗ «Волга» не впорався з кермуванням та з'їхав у кювет. На місце пригоди прибув наряд поліції та бригада швидкої допомоги.

Фото Варта-1


Правоохоронці встановили, що за кермом автомобіля ГАЗ «Волга», був 19-річний мешканець одного з сіл Сколівського району. Хлопець не впорався з керуванням унаслідок чого автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся.

Прибулим на місце пригоди медикам довелося лише констатувати смерть юнака. Від безлічі тілесних пошкоджень він загинув на місці пригоди. Також травми зазнали пасажири авто - дівчина віком 16 років та двоє 18-річних хлопців. Постраждалих було госпіталізовано до найближчої лікарні.


Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події. Зараз вирішується питання правової кваліфікації події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий