У 35-річної депутатки Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Уляни Пак підтвердили коронавірус.

Цю інформацію депутатка особисто підтвердила кореспондентам ZAXID.NET.

За словами Уляни Пак, то вона перебуває вдома на самоізоляції.

«Це відповідає дійсності, я хворію. Я на самоізоляції вже другий тиждень. З колегами по фракції я не зустрічалась давно. Усіх, з ким я комунікувала, відповідно до вказівок лікаря, я повідомила про те, що вони також мають бути на самоізоляції», – розповіла депутатка Пак.

Уляна Пак каже, що почуває себе нормально. Але у лікарні з двосторонньою пневмонією перебуває її мати, результату ПЛР-тесту якої ще немає.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Уляна Пак (Фейсбук)
Уляна Пак (Фейсбук)

Нагадаємо, що Уляна Пак була присутня на останньому засіданні сесії Львівської міськради, що відбулося 28 травня, а це було вже більше двох тижнів тому. Судячи з відеозапису засідання, на сесії депутатка була у масці.

11 червня частина депутатів Львівської міської ради поширили заяву про необхідність скликання позачергового засідання сесії Львівської міськради через ситуацію із поширенням Covid-19 . Коли саме міський голова Андрій Садовий скличе депутатів на сесію і в якому форматі вона буде проходити – наразі невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові не послаблять карантин - у Зеленського поставили хрест на надіях галичан

Як повідомляє портал «Знай.uа» До послаблення карантину не готові — в МОЗ назвали 10 регіонів, які не відповідають критеріям

Також «Знай.uа» писав, що Зеленський самоізолюється — президент переходить на особливий режим роботи через вірус у дружини