Львів’яни, які живуть у передмісті, змушені пішки добиратися спекою до найближчих аптек та магазинів. Про це розповіла місцева мешканка у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

''Про наболіле. Отже, якщо мені та іншим мешканцям передмістя потрібно в аптеку, лікарню чи магазин одягу та взуття, і, зрештою, на роботу, ми повинні ходити пішки. По 3-4 кілометри трасою, де немає тротуару де їздить великогабаритний транспорт, і існує небезпека...», - обурюється жінка, підкріплюючи свої слова відповідними фото.

Скрін, "Варта 1"
Скрін, "Варта 1"

Фото, "Варта 1"
Фото, "Варта 1"

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Отак про нас ''дбає'' ЛОДА… Це попри те, що по місту транспорт курсує. Подвійні стандарти…», - додає вона, зазначаючи, що «зате пляжний сезон відкривають, відновлюють авіасполучення - ''неймовірна радість'' для жителів передмістя».

«Я теж не бачу логіки і розуму. Міський транспорт курсує, вчора їхала в 22-му тролейбусі, забитому, як в години пік», «Все кругом працює, тільки міжміські перевезення - зло? Дайте транспорт по області! Та по селах майже немає хворих! Чому такі подвійні стандарти? Доки можна продовжувати це знущання над людьми!», - обурено коментують ситуацію мешканці області.

Нагадаємо, львів'яни на карантині сіли на газову голку — шалені борги за комуналку.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розповів, як зміниться відпочинок маленьких українців — що варто врахувати батькам.

Знай.uа писав, у Тернополі студентів спокутують під "спиртовим душем" - ніякий вірус не пройде.