У Львові хочуть поставити спеціальні автомати для прийому пластикових пляшок за гроші.

Про це повідомляє інформаційний портал Форпост.

Львів'яни хочуть встановити у місті спеціальний апарат, який буде приймати пластикові пляшки за гроші. Відповідну петицію створила Гришко Людмила на порталі місцевих петицій, за яку уже зібрано 466 голосів з 500-ста необхідних.

Авторка петиції потрібність таких автоматів аргументує тим, що Львів – європейське місто, яке кожного року приймає тисячі туристів та гостей з інших країн. Саме тому місто повинне розвиватися та брати приклад європейських країн.

Автомат для збору пластику


Такий автомат “фандомат” може визначати вагу і об’єм тари, а сканер здатний розпізнавати 30000 штрих-кодів і дозволяє точно ідентифікувати об’єкт. Також завдяки спеціальній системі автомат підтримує стабільну температуру і вологість для безперебійної роботи апарату.

Схема роботи фандомату доволі проста: автомат отримує пластикову (або скляну чи металеву) пляшку через приймальне кругле вікно; сканує обсяг, вагу і матеріал тари; автомат відправляє пляшку в мішок зберігання; видає відповідну суму грошей за тару або знижку на придбання різних товарів тощо.

Нагадаємо, раніше в метро Харкова виявили розсадник вірусу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві облагородили міський вокзал.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав, що франковчанина покарали лопатою за смітник.