Цьогоріч зима в Україні видалася аномально теплою, проте жителі Львівщини все ж заборгували підприємствам гроші за постачання та розподіл природного газу.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління статистики у Львівській області.

Так, стало відомо, що у квітні 2020 року мешканцям обласного центру нараховано до оплати за житло і комунальні послуги 261,7 млн грн. За ці види послуг оплачено населенням 363,2 млн грн.

оплата коммуналки, фото: hvylya
оплата коммуналки, фото: hvylya


"На кінець квітня заборгованість населення за житлово-комунальні послуги становила 1121,0 млн грн, у тому числі за постачання та розподіл природного газу – 646,5 млн грн", – йдеться у повідомленні.

У підприємствах звертаються до жителів Львівщини з проханням в найкоротші строки оплатити всі борги, щоб вони й надалі могли здійснювати такі послуги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові замість води з кранів тече "коньяк", але краще його не пити

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Тернопіль залишився без води через "гнилий" каналізації - розкрили труби, а там... Бррр, що ви пили?

Також «Знай.ua» писав, що Киян просять спустити в каналізацію "зайві" гроші за комуналку