Педіатр зі Львова зубами протягнув 614-тонний корабель і потрапив в Книгу рекордів Гіннеса.

Про це повідомляє інформаційний портал ФАКТИ.

36-річний лікар-педіатр зі Львова Олег Скавиш, якого називають Тягнизубом, прославився, коли протягнув зубами 56-тонний залізничний вагон, кран вагою майже 1200 тонн, ще два вагони загальною вагою 100 тонн. Після цього Тягнизуб не став зупинятися на досягнутому і вирішив потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Чоловік зубами протягнув на 16,3 метра 614-тонний теплохід.

Олег Скавиш, фото Факти


" Рекорд встановлений саме під Одесою. У чому тут є і моя «вина»: дуже хотів протягти великий об'єкт саме по морю. Тому-то і вручення документа — за місцем події", — говорить Олег Скавиш.

Львівський богатир згадує, що тоді вранці на морі був поривчастий вітер і хвилі. Самечерез це судно довелося заводити в акваторію заводу буксирами. Потім з борту теплохода на берег подали канат, кінець якого силач стиснув зубами і потягнув.

Олег Скавиш, фото Факти


Зазначимо, що попереднє досягнення, зафіксоване в Книзі рекордів Гіннесса, належало Омару Ханапиеву. Він встановив його в 2001 році в Дагестані, де в рибному порту Махачкали зрушив з місця і протягнув по морю 567-тонний танкер на 15 метрів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, раніше в метро Харкова виявили розсадник вірусу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві облагородили міський вокзал.

Також Знай.uа" писав, що франковчанина покарали лопатою за смітник.