У Львові ексголову Львівської ОДА запідозрили в незаконному продажі землі на кілька мільйонів гривень.

Про це повідомляє Українська правда.

Так, стало відомо, що прокурор Львівської області Ірина Діденко підписала підозру ексголові Львівської обласної державної адміністрації Маркіяну Мальському. Його підозрюють в незаконному відчуженні землі на 7 мільйонів гривень.

У повідомленні не вказано прізвище ексглави обладміністрації, але додається копія розпорядження про продаж ділянки площею понад 15 га землі ТОВ “Узлісся”. У базі розпоряджень голів Львівської обладміністрації такий документ оприлюднений 8 серпня 2019 року за підписом Маркіяна Мальського.

Фото зі сторінки Ірини Діденко


Прокуратура вважає, що керівник обладміністрації не мав права продавати цю землю, оскільки на ній розташовані громадське озеро і захисна смуга, які не підлягають відчуженню.


“Минулоріч посадовець видав розпорядження, яким передав у власність товариству земельну ділянку площею понад 15 га, розташовану за межами населеного пункту с. Стрілки на території Бібрської міської ради Перемишлянського району Львівської області для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення за ціною 7 231 071 грн. На цій ділянці насправді розміщується проточне озеро понад 9 га та прибережна захисна смуга, які, відповідно до чинного законодавства, не підлягають відчуженню з державної власності”, - зазначається у дописі.

Кінцевим бенефіціаром ТОВ “Узлісся” є колишній народний депутат від “Свободи” Ігор Кривецький.

Підписала повідомлення про підозру ексочільнику ЛОДА Звинувачення полягає у службовій недбалості, що спричинила тяжкі...

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Iryna Didenko op Dinsdag 9 juni 2020

Нагадаємо, раніше у Харкові трагічно загинув молодий поліцейський.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві дівчинку засипало горою піску.

Також Знай.uа" писав, що під Львовом трагічно загинув 17-річний хлопець.