У Київській міській клінічній лікарні №4 зникли особисті речі українського волонтера АТО Віталія Панича, який помер у реанімації лікарні 7 червня.

Про це повідомив головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook, пише Варта-1.

“Пішов з життя видатний волонтер Віталій Панич, помер в реанімації 4-ї київської лікарні. Всього 40 років … Симптоми – висока температура під 39, головний біль, багато днів лежав удома. Робили тести ПЦР, але вони не показали коронавірус. Потрапив в інфекційне відділення коли стало ясно, що лікування вдома не допомагає, потім його доставили в реанімацію, але врятувати вже було не можна … Після смерті в лікарні вкрадені гроші, телефон та документи Віталія – ​​поліція почала розслідування.” – написав журналіст Юрій Бутусов.

Це підтвердила колега загиблого Анна Майборода. На своїй сторінці у Facebook вона закликала підписників надати розголосу цій ситуації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Стоячи на сходах інфекційного відділення, слухаючи дружину Наталю, піднімається волосся від 10-денного пекла в пошуках лікування, діагнозу та людського ставлення… Про все це не зараз… Що зараз – звичайних слів не вистачає. Зникли документи: паспорт, ІНН код, телефон, гроші“, – написала вона.

Виталий Панич (Віталій Панич)... Сил не має... Слова та емоції висохли від жахливих подій за 2 доби. Спробую стисло...

Geplaatst door Анна Майборода op Maandag 8 juni 2020

Віталій Панич проявив себе у війні як видатний Громадянин і Патріот.

Він вів дуже активну волонтерську роботу, багаторазово при цьому ризикував життям, в тому числі і зі зброєю в руках.

Віталій Панич, фото: Юрій Бутусов (Фейсбук)
Віталій Панич, фото: Юрій Бутусов (Фейсбук)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Франківськом помер молодий ветеран АТО - відправив донечку в перший клас і здався хворобі

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві помер відомий волонтер з Україною в серці - пройшов Донбас вздовж і впоперек, але відмовила нирка

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі помер хлопчина, за порятунок якого молилось усе місто - "У Назарчика відмовило серце"