На 80-му році життя помер колишній ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Кравців Роман Йосипович.

Про це пише прес-служба Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Прощання з Романом Йосиповичем Кравцівим відбудеться 8 червня о 13 годині у церкві Покрову Пресвятої Богородиці по вул. Личаківській, 175.

Кравців Роман, джерело: Львівський ветеринарний університет
Кравців Роман, джерело: Львівський ветеринарний університет

Довідка:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

КРАВЦІВ РОМАН ЙОСИПОВИЧ - академік Національної академії аграрних наук України, доктор біологічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України.

Упродовж 1985–1989 рр. – проректор з наукової роботи. У 1989 р. обраний ректором інституту і в тому ж році очолив кафедру. На посаді ректора зумів розвинути інститут з трьома факультетами до рівня національної академії, а потім національного університету, визнаного міжнародною спільнотою.

Являється автором понад 1000 наукових праць, 50 патентів та розробник близько 50 держстандартів. Під його керівництвом захищено 34 кандидатських та 14 докторських дисертацій. У свій час вчений очолював редакційну колегію двох енциклопедій – семитомної з ветеринарної медицини і двотомної з фізіології, був головним редактором науково-практичного журналу «Сільський господар» та «Наукового вісника ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького».

Колектив Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького з сумом...

Geplaatst door Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій op Maandag 8 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві помер відомий волонтер з Україною в серці - пройшов Донбас вздовж і впоперек, але відмовила нирка

Як повідомляє портал «Знай.uа» Виступав разом із Зеленським - помер легендарний КВК-шник, на жартах якого виросло ціле покоління

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові молодий поліцейський трагічно загинув, відсвяткувавши день народження