2 вересня у центрі Львова на проспекті Свободи на лавці померла людина. Нею виявився заслужений діяч науки та техніки України Григорій Башнянин.

Як повідомлялося раніше, чоловіку стало погано на вулиці і він впав та вдарився головою. На місці працювали правоохоронці.

Григорій Іванович Башнянин працював завідувачем кафедри теоретичної та прикладної економіки Львівського торговельно-економічного університету. Також він був доктором економічних наук, професором університету. За своє життя встиг написати більше тисячі наукових праць.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Інформація про смерть професора Григорія Башнянина була розміщена на сайті Львівського торговельно-економічного університету.

"На 69-му році пішов з життя Заслужений діяч науки і техніки України, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки Львівського торговельно-економічного університету - вчений, педагог, науковець, колега. Добрі справи, зроблені Григорієм Івановичем, допомогли у житті і професійному зростанні багатьом людям – студентам, викладачам, науковцям і практикам. Вічна пам'ять. Велика вдячність від колективу Університету за роки плідної співпраці!",- повідомляє сайт університету.

Нагадаємо, що у середу, 4 вересня, Львів'яни прийшли провести в останню путь 21-річного бійця Богдана Ховалка, який напередодні загинув у зоні ООС.

Як повідомляв портал Знай.ua, легенду радянського кіно Валентина Гафта паралізувало після інсульту. На даний момент стан актора залишається важким.

Також Знай.ua писав про те, що на початку вересня пішов з життя фізик Мойсей Каганов