З вікна власної квартири на 7 поверсі багатоповерхового будинку на Сихові випав 63-річний професор Львівського університету Андрій Мельник, від отриманих травм він загинув. Подія сталася пізно увечері у середу, 15 квітня. Зараз правоохоронці встановлюють причину загибелі львів’янина.

Як повідомив керівник “Варта-1” Ігор Зінкевич у Facebook, тіло чоловіка знайшли близько 22 год на дашку під’їзду житлового будинку на вул. Трильовського, 27.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Як повідомили в поліції Львівщини, близько 22:00 до поліції надійшла інформація про те, що на вул. Трильовського, 27 на Сихові з вікна будинку випав чоловік. З'ясувалося, що 63-річний львів'янин випав з вікна квартири на сьомому поверсі, де він проживав, та впав на дашок під'їзду. Від отриманих травм чоловік загинув.

Поліція розслідує обставини події. Наразі достеменно невідомо – сам чи помогли, чи це було самогубство, також розглядається варіант, що чоловік міг випасти з вікна коридору через необережність.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як згодом стало відомо, помер Мельник Анатолій Васильович – професор, доктор географічних наук, багаторічний завідувач кафедри фізичної географії ЛНУ ім. І. Франка. На сторінці кафедри у фейсбуці колеги викладача висловили співчуття рідним.

Відійшов у засвіти Мельник Анатолій Васильович - наш колега, друг,вчитель, наставник, професор, доктор географічних наук, багаторічний завідувач кафедри. Співчуваємо рідним, пам’ятаємо і сумуємо...

Geplaatst door Кафедра фізичної географії op Woensdag 15 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові самотній чоловік викинувся з десятого поверху, у дворі діялося страшне - кадри трагедії

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів'янка поплатилася життям за любов до чистоти, навіть не думайте повторювати це вдома

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові відомий актор впав з 11 поверху і залишився живим, подробиці дива