Львів'яни вирішили взяти відповідальність за чистоту в свої руки і прибрали один з парків міста. Про це розповів один з учасників акції, керівник "Варта1" Ігор Зінькевич, на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Зінькевич опублікував відео, в якому повідомив, що мешканці Львова прибрали сміття в парку "Горіховий гай".

Під час прибирання вони виявили велику кількість автомобільних шин та будівельне сміття, яке люди зносять на територію парку.

В цілому, учасники акції зібрали більше 100 мішків сміття.

"Львів'яни дбаємо про природу! Толока відбулася в "Горіховому гаю". Були машинні скати у потічку - тепер вода чиста і вільно тече. Словом, люблю коли активна позиція поєднується з активною і корисним дією. Всі — молодці, хто піклується про парк", - зазначив Ігор Зінькевич в підписі до сюжету.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Публікація Ігоря Зінькевича, скріншот: Facebook

Він подякував усім, хто долучився до акції і допоміг прибрати парк.

"Велике спасибі Ігор Кідик за організацію і радий був побачити людей, які відгукнулися на пропозицію прибирання: Сергій Канюка, Оксана Рапіта, Ірина Оршак, Nick Ilchuk, Віра Тесак." - написав Ігор Зінькевич у повідомленні до публікації.

Також він закликав жителів міста брати приклад з учасників акції, більше думати і піклуватися про навколишнє середовище.

Львів’яни дбаймо про природу! Толока у «Горіховому гаю». Міні відео сюжет з прибирання 06.06.2020 Були машинні скати у потічку – тепер вода чиста і вільно тече. Словом, люблю коли активна позиція поєднується з активною і корисною дією. Всі – молодці, хто дбає про парк. Велике дякую Ігор Кідик за організацію і радий був побачити людей, які відгукнулися на пропозицію прибирання: Сергій Канюка, Оксана Рапіта, Ірина Оршак, Nick Ilchuk, Віра Тесак, Oleh Yeliseiev #варта_діяти

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zondag 7 juni 2020

Нагадаємо, раніше в метро Харкова виявили розсадник вірусу.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Києві облагородили міський вокзал.

Також Знай.иа" писав, що франковчанина покарали лопатою за смітник.