Львів'яни згуртувавши прибрали від різноманітного сміття територію Сихівського лісопарку.

Про це написав львів'янин Сергій Канюк на своїй сторінці у фейсбук.

Так, львів'яни на Сихові організувалися задля масового прибирання. Активісти та просто небайдужі громадяни зібрали на території Сихівського лісопарку близько 40 пакетів сміття.

Фото Сергія Канюка


"Таку екологічну ініціативу організовуємо вже 5 рік поспіль. Тепер мешканці Сихова зможуть гуляти та відпочивати в чистому парку на свіжому повітрі. Кожен з нас може зберегти природу! В наших руках майбутнє планети!", - пише львів'янин.

Фото Сергія Канюка

Фото Сергія Канюка

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


До такої ініціативи може приєднатися кожен охочий, для цього знадобляться лише пакети для сміття та гумові рукавички. Також кожен львів'янин може стати й сам ініціатором такого великого прибирання, та зробити своє місто чистішим.

Фото Сергія Канюка

#Варта_діяти Сьогодні 23.05.20р. спільно з активними мешканцями Сихова організували толоку, під час якої прибирали...

Geplaatst door Сергій Канюка op Zaterdag 23 mei 2020

Нагадаємо, раніше У Львові з карантину вийшов знаменитий ринок, на якому "пасуться" антиквари зі всього світу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Тернополем виріс "айсберг" зі сміття, городяни пізно схаменулися - "врятуйте, смердить"

Також «Знай.ua» писав, що Арена Львів перетворився в гігантську смітник - тотальне свинство на стадіоні показали "брудними" фото