У Львівській області виявили ідеальне місце для самоізоляції – хтось побудував собі маленький будинок прямо на дереві. Відповідний знімок опублікувала прокурор Львівської області Ірина Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Прийшов в Україну карантин змусив громадян замкнутися у своїх квартирах і практично не з'являтися на вулиці. Комусь пощастило більше: ті, хто живуть в приватних будинках могли безперешкодно виходити на свіже повітря, смажити шашлики і відпочивати з сім'єю.

Але хтось пішов далі – у Львівській області місцевий прокурор Ірина Діденко виявила мініатюрний будиночок на дереві, який звели без спилювання гілок і стовбура рослини. В ньому нічого особливого, що б вказувала на його розкіш – чотири невеликі стіни з дерева, обшиті бляхою, косий дерев'яний дах та підлога з того ж матеріалу.

У Львівській області побудували будиночок на дереві / фото: Ірина Діденко в Facebook

Всередині будиночок обробили також дерев'яними дошками та навіть провели електрику. Що примітно, господар вирішив зберегти унікальність дерева, не спилявши ні єдиної гілочки. Тепер дерево росте буквально всередині будинку. Що найбільше імпонує Діденко, так це вид з вікна будиночка – перед ним відкривається мальовничий краєвид з річки і листяного лісу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Прокурор зазначила, що це місце є ідеальним для самоізоляції, з чим її підтримали користувачі мережі.

У Львівській області побудували будиночок на дереві / фото: Ірина Діденко в Facebook

Нагадаємо, раніше у Львові малолітки влаштовують нічний "шабаш" під вікнами у городян, копам фіолетово.

Як повідомляв портал Знай.иа у Львові просто серед міста помітили вулик повний пчел.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині стихія влаштувала незвичайну аномалію, там вибухнула сильна злива з градом, який був схожим на сніг.