Мер Львова Андрій Садовий просить уряд дозволити ослаблення карантину на Галичині.

Про це Садовий написав на своїй сторінці в соціальної мережі фейсбук.

Так, Садовий зазначив, що він разом з головою Львівської обласної державної адміністрації Максимом Козицким звернулися до Кабінету міністрів України з проханням дозволити послабити карантинні обмеження у Львові та Львівській області.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


«На вихідних мали спільну нараду з прем'єр-міністром. Разом з Максимом Козицким переконували главу уряду дати дозвіл обласної комісії з надзвичайних ситуацій на відновлення роботи спортивних закладів. Також необхідно відновити роботу всіх обласних маршрутів в режимі спецперевезень», — написав Садовий.

Мер наголосив, що через карантин щодня близько 150 тисяч людей з області вже третій місяць змушені шукати альтернативні способи потрапити в місто. Також Садовий зазначив, що в місті вже напрацьовані протоколи для відновлення роботи фітнес-центрів в умовах карантину.

«Сподіваюся, Кабмін нас почує і вже завтра на засіданні ці ініціативи будуть враховані», — наголосив мер Львова.

Варто відзначити, що у Львівській області станом на ранок 8 червня 41 новий випадок захворювання, 2 — смерті і 3 — одужання, зараз хворіє 1 567 осіб (на 36 більше за добу).

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viberщоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що у Моз передумали пом'якшувати карантин у кількох областях.

Як повідомляв портал "Знай.иа" , Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.

Також "Знай.иа" писав, що ВООЗ змінила рекомендації по користуванню масками.