У Львові під час рейду з перевірки дотримання карантинних обмежень у місті закрили фастфуд з хот-догами.

Про таке рішення ввечері неділі, 7 червня, повідомила пресслужба Львівської мерії.

Так, сало відомо, що у Львові поведи другий рейд, під час якого перевіряли дотримання карантинних обмежень. За день спеціальна група перевірила 366 об'єктів (магазинів та закладів харчування), 28 із них винесли попередження, а один вирішили закрити через суттєве порушення.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео


«Моніторингова група виявила порушення на вул. Грінченка, 2−4 у кіоску з продажу хот-догів – підприємець здійснював діяльність без маски та рукавичок, у закладі був відсутній антисептик. Кіоск закрито, на місці учасниками моніторингової групи складено протокол», – йдеться у повідомленні мерії.

Відзначимо, що днем раніше перевірки здійснювали і у громадському транспорті. Там виявили 34 пасажирів та двох водіїв без масок, але в цих випадках моніторингові групи наразі обмежуються зауваженнями.

Посилені перевірки у місті відбуваються другий день поспіль. Це зумовлено зростанням кількості випадків інфікування коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", винахідливий пасажир знайшов спосіб потрапити до маршрутки без маски.

Також "Знай.ua" писав, що Дональд Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.