Львівські депутати стурбовані мафіозними зловживаннями, які пов’язані з утилізацією побутових відходів у Львові.

Про це народний депутат України від “Європейської Солідарності” Микола Княжицький повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

Так, народний обранець написав, що львівські депутати давно стурбовані мафіозними зловживаннями, які пов’язані з утилізацією побутових відходів. Через це вони навіть вирішили створити комісію, яка буде за цим слідкувати.

Микола Княжицький


” Уже давно ми вирішили створити слідчу комісію з цього питання. І сформували таку комісію. Фракція ЄС ще на початку травня делегувала мене у комісію. І комісія давно була б проголосована, якби ми не чекали входження представника партії “Самопоміч”, який обіцяє увійти в неї, але все ще не подав документів”, – повідомив у дописі Княжицький.

Так, Княжицький зазначив, що міський голова Львова Андрій Садовий також звернувся до голови Верховної Ради з проханням створити таку комісію.

“ Андрію Івановичу, напишіть листа депутату "Самопомочі" з проханням надати документи і давно створена нами комісія почне працювати. Ось лист нашої фракції, яка мене туди давно делегувала“, - повідомив депутат.

Документ

Львівські депутати давно стурбовані мафіозними зловживаннями , які пов'язані з утилізацією побутових відходів у Львові,...

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door Mykola Kniazhytsky op Donderdag 4 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові подешевшає опалення - коли гаманцях містян стане легше

Як повідомляє портал «Знай.uа» Комунальні тарифи у 2020: як зміниться вартість світла, води та опалення в Україні

Також «Знай.uа» писав, що Львів'яни тицьнули Садового носом у плаваючі зупинки, які мер не помічав роками