Жителі Львова закликають міську владу виправити неправильно спроектовані і зроблені зупинки громадського транспорту.

Про це пише "Четверта студія" з посиланням на "Гарячу лінію міста Львова" у соціальній мережі Фейсбук.

Як повідомила львів'янка Наталія Тимчій, то під час дощів зупинку заливає водою, яка нікуди не стікає ще протягом цілої доби, а це становить незручності для пасажирів.

"Зупинка трамваю трійка "Аркаса" по вул. Княгині Ольги. Кожного разу після опадів зупинка залита водою ще добу, немає зливу води. Неправильно спроектовано і зроблено. Прошу нарешті виправити! ", – написала у зверненні на "Гарячу лінію міста Львова" у Фейсбук Наталія Тимчій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" Якби нарешті заставили за свій кошт переробляти тих, хто це робив - то робили б відразу добре", " Як повідомили у РА Франківський район, роботи по водовідведенню влітку робити не планується, бо влітку світить сонце і рано чи пізно то висохне.Дякуємо вам за ваше звернення", " Ну вона там буде завжди , якщо не зробити навпаки , трава нижче , а хідник вище , і не буде води на хіднику.
П.с хоча там такий "травник" то треба кудись відвести", " підтримую", " Там взагалі зупинки зроблені не по правилах...", " Вуйки forever",- прокоментували побачене користувачі соцмережі.

джерело: Наталія Тимчій (Фейсбук)
джерело: Наталія Тимчій (Фейсбук)

джерело: Наталія Тимчій (Фейсбук)
джерело: Наталія Тимчій (Фейсбук)

джерело: Наталія Тимчій (Фейсбук)
джерело: Наталія Тимчій (Фейсбук)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську школярам і студентам дозволять заощадити на транспорті

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві шумахер влетів у зупинку з людьми і ледь не повторив жахіття із Зайцевою

Також «Знай.uа» писав, що Мер Надал побудує в Тернополі "золоті" зупинки за два з половиною мільйони