Гроші на зарплати потрібно шукати у місті, а не в європейських банках. Щоб знайти гроші потрібно переглянути бюджет, урізати ті програми, які можуть почекати наступного року.

Про це заявила на своїй сторінці у фейсбук депутат Львівської міської ради Уляна Пак.

Депутатка розповіла, що у Львові на червень немає коштів для виплату зарплат працівникам львівських комунальних підприємств.

“Нещодавно мережу облетіла новина, що в міста на червень немає коштів для виплату зарплат працівникам львівських комунальних підприємств. Це, мовляв, тому, що депутати не проголосували 28 травня за отримання чергового кредиту розміром 700 млн.грн.Але найважливіше те, що депутатам закидають, що саме через них уже у червні не буде чим платити зарплату працівникам комунальних підприємств. Але ж не депутати відповідають за господарську діяльність ЛКП, а міський голова, його заступники, керівники підприємств“, - пише депутатка.

маршрутки, скріншот з відео
маршрутки, скріншот з відео


Львівська депутатка обурилася через те, що для виплат зарплати потрібно брати кредити. При тому усередині бюджетного року, не використавши ще коштів на поповнення статутних капіталів, які були передбачені в бюджеті міста.

”Вважаю, що гроші на зарплати потрібно шукати у місті, а не в європейських банках. Потрібно переглянути бюджет, урізати ті програми, які можуть почекати наступного року, а можна урізати багатотисячні премії міського голови і його заступників. Гроші потрібно знайти і виплатити людям зарплати не тільки у червні, але й до кінця року! ”- підсумувала Уляна Пак.

Нещодавно мережу облетіла новина, що в міста на червень немає коштів для виплату зарплат працівникам львівських...

Geplaatst door Ulyana Pak op Woensdag 3 juni 2020

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові подешевшає опалення - коли гаманцях містян стане легше

Як повідомляє портал «Знай.uа» Комунальні тарифи у 2020: як зміниться вартість світла, води та опалення в Україні

Також «Знай.uа» писав, що Львів'яни тицьнули Садового носом у плаваючі зупинки, які мер не помічав роками